Energimarknaden affärsnyheter för dig i energibranschen

Sponsorer
 

SOS är stolt huvudsponsor

SOS International grundades 1961 och är den största assistansorganisationen i Norden med verksamhet i Danmark, Sverige, Norge och Finland. Därtill kommer 20 lokala servicekontor runt om i världen. SOS International ägs av 16 nordiska försäkringsbolag, däribland de största i branschen. Bolagets omsättning uppgick under 2010 till 230 miljoner euro. SOS International har 730 anställda och mer än 800 läkare, sjuksköterskor och psykologer i sitt partnernätverk. Medarbetarna behärskar tillsammans ett 30-tal språk och representerar olika länder.SOS International verkar lokalt och internationellt och erbjuder ett brett tjänstespektrum i form av assistans för människor och utrustning före, under och efter resan, samt sjuk- och hälsovårdsassistans, krisberedskap, vägassistans, spårning, medicinsk beredskap och hemassistans. SOS International har fem gånger utsetts till världens bästa assistansorganisation av International Travel Insurance Journal.
Läs mer här
 
         

 

 

Tieto är stolt sponsor av kategorin
Årets innovation i försäkringsbranschen

Tieto är Nordens största IT-tjänsteföretag. Vi erbjuder branschspecifika lösningar som stöder varje kunds specifika affärsprocesser men levererar även generella företagslösningar med branschoberoende processer och affärslösningar. Många ledande finansiella företag har valt Tieto som sin IT-partner eftersom vi talar samma språk. Med vår djupa branschkunskap, globala kompetens och starka erbjudanden kan vi tillsammans med våra kunder hjälpa dem att växa. Vi tror på utveckling och resultat som märks.Tieto grundades 1968. Vi är cirka 17 000 anställda i över tjugo länder och har en omsättning på cirka 1,8 miljarder euro.
Läs mer här
   
         

 

Gjensidige är stolt sponsor av kategorin
Årets försäkringsförmedlare sak

Välkommen till Gjensidige Sverige!
Gjensidige är en av Nordens största aktörer inom sakförsäkringar. Vi är ett av de äldre försäkringsbolagen i branschen med anor från tidigt 1800-tal och erbjuder försäkringar i Sverige, Norge, Danmark samt Estland, Lettland och Litauen. Vårt huvudkontor ligger i Norge, strax utanför Oslo.Sverige arbetar vi utifrån samma grundvärderingar som Gjensidige haft genom sin flera hundra år långa historia – kundengagemang och tillit.
Med en samlad erfarenhet från den nordiska försäkringsbranschen erbjuder vi traditionella försäkringar till privatpersoner och företag. Tack vare en effektiv organisation med låga omkostnader kan vi erbjuda försäkringar till konkurrenskraftiga priser utan att göra avkall på kvalitet.Vår ambition är att växa oss starka på den svenska marknaden genom att långsiktigt verka för att våra kunder erbjuds bra produkter, med hög service till ett bra pris. Avsikten är också att vi ska fortsätta präglas av korta beslutsvägar, närhet till våra kunder och stort personligt engagemang, men med Gjensidigekoncernens kapital och resurser i ryggen. Vår tro är att detta ska borga för nöjda och trygga kunder.
   
         
   
   

 

Partner:
 
Arrangörer:
   
 
 
Partner: Framtidens arbetsgivare
    Mediepartner: